تیپ پلاستی

[vc_row][vc_column][vc_column_text]تیپ پلاستی یا جراحی نوک بینی  یکی از قسمتهای مهم و اساسی اعمال جراحی زیبایی بینی (رینوپلاستی) می باشد. هدف از این جراحی شکل دادن و خوشفورم کردن غضروف های نوک بینی و اصلاح افتادگی آن می باشد. در ادامه با مزایا و خصوصیات این جراحی برای بینی های مختلف بیشتر آشنا میشویم.

تفاوت تیپ پلاستی و جراحی رینوپلاستی

در واقع پیچیده ترین بخش جراحی های رینوپلاستی قسمت تیپ پلاستی می باشد و تفاوت نتیجه اعمال جراحی زیبایی بینی در جراحان با تجربه نسبت به جراحان با دانش و تجربه کمتر، بیشتر از همه ناشی از تفاوت در تکنیک های ترمیم نوک بینی می باشد.

جراحی ترمیم نوک بینی توسط چه کسی باید انجام شود؟

با توجه به مشکل بودن روش ها و تغییرات نامناسبی که در بسیاری از موارد در درازمدت دراین ناحیه دیده می شود و مشکل بودن ترمیم ضایعاتی که در نتیجه تکنیکهای نامناسب تیپ پلاستی ایجاد می شوند، در گذشته بسیاری از جراحان از انجام ترمیم نوک بینی خودداری می کردند و عطایش را به لقایش می بخشیدند، در این موارد قوز بینی برداشته می شد و بینی کوچکتر و سربالاتر بنظر می رسید ولی نتیجه زیبایی چشمگیری حاصل نمی شد. با توجه به آگاهی امروزه بیماران و توقع بجای آنها، چنین نتایجی معمولا رضایت بیمار را فراهم نمی کند.

بخش های قابل تغییر در جراحی نوک بینی

در تیپ پلاستی غضروفهای نوک بینی را تغییر شکل می دهیم. شایعترین و ساده ترین روش، بریدن این غضروف ها و بخیه زدن در موقعیت مناسب است ولی از آنجاییکه غضروفها برخلاف استخوانها هیچگاه بطور کامل به هم جوش نمی خورند و اینکه بریدن غضروف ها خاصیت فنری آنها را از بین می برد، در بسیاری از مواقع پس از چند ماه، فورم نوک بینی به هم خورده و بدشکل می شود، از طرفی به علت از بین رفتن خاصیت فنری غضروفها، دو طرف بینی حالت افتاده و تو رفته پیدا کرده و به اصطلاح پینچ می شوند که این باعث بدشکلی بینی و همچنین موجب گرفتگی بینی می شود. اصلاح این اختلالات بسیار مشکل و گاهی حتی غیر قابل انجام بوده و بهتر است ازاین روشهای تخریبی اجتناب کرد.

چگونگی انجام عمل نوک بینی

در روشهای مدرن تغییر شکل غضروف ها بر مبنای بریدن و بخیه زدن آنها به هم نمی باشد و تلاش می شود از هر گونه برش درراستای غضروف های نوک بینی خودداری شود و به جای آن تلاش می شود با کمک سوچورها و بخیه های تخصصی، غضروف را به شکل مناسب در آورده، در این حالت چون خاصیت فنری غضروف ها حفظ می شود با گذشت زمان تغییری در شکل نوک بینی و دو طرف آن ایجاد نمی شود و حتی در صورت ضربه به بینی تغییر شکلی در قسمت غضروفی ایجاد نمی شود و پس از جراحی نیز بیمار نیاز به مراقبت زیادی نداشته و نگرانی از افتادگی نوک بینی نیز وجود ندارد.

عمل نوک بینی غیرتخریبی و ترمیم نوک بینی بر مبنای سوچور 

از آنجا که در این نوع جراحی زیبایی صورت غضروف ها بریده نمی شوند به این روش تیپ پلاستی غیرتخریبی (non-destructive tip plasty) و بخاطر اینکه بوسیله بخیه های خاص بر روی غضروف سالم، غضروفها را شکل می دهیم به آن تیپ پلاستی بر مبنای سوچور (suture-based tip plasty) گفته می شود.
این روش بسیار پیچیده بوده مهارت در این روش به تجربه زیاد و دوران طولانی آموزش نیاز دارد و تنها پس از دوره طولانی آزمون و خطا، جراح به تبحر لازم می رسد، به همین دلیل اکثریت همکاران همچنان به روش های تخریبی ادامه می دهند.

نتیجه تیپ پلاستی توسط دکتر دوغایی

نتایج درمانی در تجربه من (دکتر مهران دوغایی مقدم) با این روش بسیار عالی بوده و در دوازده سالی که از شروع تجربه ی من با این روش می گذرد نسبت به قبل از آن که چندین سال با روشهای قدیمی تر جراحی می کردم کمترین عوارض را در نوک بینی تجربه کرده ام و هر چقدر زمان گذشته، نتایج بهبود بیشتری نیز پیدا کرده و در حال حاضر روش انتخابی من در کلیه جراحی های رینوپلاستی می باشد.

مزایای جراحی تیپ پلاستی

افرادی که نوک بینی آنها در جراحی بینی افتاده شده است در این روش جراحی بینی بینی زیباتر و سربالاتری خواهند داشت.

افرادی که در اثر افزایش سن بینی افتاده ای پیدا کرده اند میتوانند از این روش بهره مند شوند .

در جراحی تیپ پلاستی متخصص جراحی بینی سعی میکند قیمت تحتانی ر را به یخش هایی که یهم برخورد کرده اند قرار دهد و مشکل برخورد دو قسمت را از بین ببرد.
این نوع جراحی بینی نسبت به جراحی بینی هزینه بسیار کمتری دارد و نیاز به نقاهت کمتری داشته و افراد سریعا میتوانند به روال عادی زندگی برگردند.

عوارض عمل تیپ پلاستی

اگر برای جراحی نوک بینی یا تیپ پلاستی جراح بینی خوبی را انتخاب کنند و نکات مهم بعد از جراحی را رعایت کنند میتتوانند از خطرات و عوارض تیپ پلایتب در امان باشند. برای انتخاب بهترین جراح بینی نکات مهمی که رد مقاله مربوطه گفته شده را رعایت کنید.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 4 =